НLYNA-hub «preKRASNOkut»

КРАСНОКУТСЬКА СЕЛИЩНА РАДА у партнерстві з Культурний Діалог/Сultural dialogue протягом вересня 2023 року – січня 2024 року втілюватимуть проєкт НLYNA-hub «preKRASNOkut», що передбачає створення центру спільнототворення на базі 100-річної хати-мазанки у селі Чернещина.

Cedos та Western NIS Enterprise Fund фінансуватимуть 10 громад для створення або оновлення центрів спільнототворення. Головною метою є залучення (партисипація) та розвиток спільнот через об’єднання людей, спілкування, взаємопідтримку, спільну участь у соціально важливих ініціативах у громаді та спільне планування майбутнього.

Перед стартом заходів представниці команди проєкту НLYNA-hub «preKRASNOkut» Ірина Каць та Валентина Колонтаєвська взяли участь у воркшопі “Центри спільнототворення для розвитку громад”, що відбувся 7-9 вересня у Львові.

Три дні натхненної роботи у колі однодумців та однодумиць з 10 громад-переможниць, а також експертів та експерток з архітектури, культури, комунікацій та соціальної взаємодії!

Неймовірні ідеї та щире бажання спільнотворення та взаємодії. Атмосфера, сповнена сенсів, змісту, взаємопідсилення та вимріювання майбутнього.

План дій є! Вже зовсім скоро стартуємо!

КРАСНОКУТСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КРАСНОКУТСЬКИЙ ЛІЦЕЙ #1

@ОСВІТА, МОЛОДЬ ТА СПОРТ КРАСНОКУТЩИНИ

Green Art Tour – Громадська організація

#хата_мазанка #HLYNAhub #preKRASNOkut #cedos #WNISEF