Відбулися засідання конкурсних комісій з проведення конкурсів на посади директорів закладів загальної середньої освіти Краснокутського району

Сьогодні, 12 лютого, під головуванням першого заступника голови Олени Губарєвої в Краснокутській РДА відбулися засідання трьох конкурсних комісій з проведення конкурсів на посади директорів закладів загальної середньої освіти, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Краснокутського району. На цих засіданнях були розглянуті документи претендентів на зайняття вакантних посад керівників. Конкурсні комісії перевірили відповідність документів кандидатів заявленим вимогам і прийняли рішення про допуск претендентів до участі у конкурсних випробуваннях.

Члени комісій узгодили перелік тестових питань та ситуаційних завдань як форми перевірки знання законодавства та рівня професійних компетентностей. Наприкінці засідань були прийняті рішення щодо дати та часу проведення конкурсних випробувань на посади директорів закладів загальної середньої освіти Краснокутського району.

Перелік кандидатів, яких допущено до участі у конкурсному відборі

Протокол 1 12.02.2019 Дублянська ЗОШ

Протокол 1 12.02.2019 Краснокутська ЗОШ №2

Протокол 1 12.02.2019 Мурафська ЗОШ