Гостинна зустріч на краснокутській землі

З 30 липня по 05 серпня 2023 року 25  здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Краснокутської селищної ради мали змогу відпочити в Республіці Польща.

Наші діти проводили своє дозвілля разом з однолітками Роганської громади. Починаючи з поїздки потягом, діти налагодили дружні стосунки і вже до закінчення відпочинку були, як одна дружня команда. Коли настав останній день відпочинку, то без сліз не обійшлося. Плакали всі, тому що таку дружню атмосферу зустрінеш не завжди.

Краснокутський селищний голова Ірина Карабут та Роганський селищний голова Марія Черненко зробили для дітей сюрприз: зустріч на краснокутській землі 19 серпня.

Дитячій радості не було меж. Діти відвідали наші туристичні перлини: Національний парк “Слобожанський”, Краснокутський дендропарк, побували на концерті на Співочих терасах. А ще могли насолодитися в спекотний день водними процедурами. Також взяли участь в роботі локацій, що були запропоновані для дітей та дорослих під час концерту.

Заморені та щасливі, наші гості ввечері від’їхали додому. І знову були сльози смутку і радості. Та відчувається, що це не кінець. Відчувається ще один приємний сюрприз для наших дітей, але вже на роганській землі.