Зі святом Останнього дзвоника!

Дорогі діти! Шановні вчителі та батьки!
Вітаю вас зі святом останнього дзвоника!
Сьогодні ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису Краснокутщини!
Через війну та випробування, що створив ворог, цей навчальний рік,як і попередні 2,був складним. Сьогоднішні події в Україні навчили нас бути сміливими, терплячими, цінувати спілкування з рідними та близькими, а головне – любити і берегти свою Батьківщину, та відчувати гордість за те, що ми – українці. Але головне, що ми усі вистояли — навчалися, працювали і кожний своєю працею наближав Перемогу.
Дякую нашим Збройним Силам України!
Дякую нашим педагогам, випускникам та батькам.
Нехай вам щастить у всіх починаннях. І хай ваша дорога буде мирною та спокійною, сповненою добрих та чистих емоцій, без горя і сліз. Бажаю всім міцного здоров’я, добра, любові, мирного неба та незламної віри у Перемогу!!!
Краснокутський селищний голова Ірина Карабут 
 
 

* У Краснокутській громаді 2023/2024 навчальний рік закінчили 2449 здобувачів освіти з 13-ти закладів загальної середньої освіти.Серед них 150 учнів-випускників 11 класів, 250 учнів-випускників 9 класів, 264 учні-випускники 4-х класів та 198 учнів 1-х класів.

Серед випускників 9-х класів 19 учнів отримують свідоцтва про здобуття базової загальної середньої освіти з відзнакою, серед випускників 11-х класів 4 учениці є претендентами на отримання срібної медалі, 1 учениця – на золоту медаль.

В 11-ти закладах дошкільної освіти освітній процес закінчили 607 вихованців, у Краснокутській дитячо-юнацькій спортивній школі 374 вихованці та в Краснокутському центрі дитячої та юнацької творчості 1109 вихованців.