Художня виставка «Пернаті друзі НПП «Слобожанський»???

Художня виставка «Пернаті друзі НПП «Слобожанський»???

10 квітня 2019 року екоосвітяни НПП «Слобожанський» разом з дітлахами Краснокутського дошкільного навчального закладу №1 «Веселка» відвідали художню виставку «Пернаті друзі НПП «Слобожанський», яка проходила в приміщенні холу районного будинку культури смт Краснокутськ. ?

Авторами робіт виступили юні художники – вихованці Краснокутської дитячої музичної школи, під керівництвом викладачів відділу образотворчого мистецтва – Роман Моторний та Євгенія Моторна. Автори використовували різні техніки у своїх роботах, чітко підібрані кольори для створення яскравих малюнків.?

Допитлива малеча ознайомилася з роботами художників, почула звуки лісу та його пернатих мешканців. Коротка розповідь про кожного намальованого птаха розкрила дітям багато нового. Та й самі діти прийшли підготовлені, розповівши вірші про весну, яку приносять на крилах птахи та про улюблених своїх пернатих друзів. А по завершенню зіграли в гру «Прилетіли пташки в наші садки» чим і закріпили отримання знання від екскурсії. ?‍?‍?