Солодкі новорічні подарунки від Благодійного Фонду Порошенка

19 грудня 2018 року, у День Святителя Миколая, голова Краснокутської РДА Олексій Белоцький передав солодкі новорічні подарунки від Благодійного Фонду Порошенка дітям з особливими освітніми потребами.

«Дня святого Миколая в першу чергу чекають дітки, і я не сумніваюся, що й дорослі також чекали, адже це фактично початок новорічних свят. Це оцінка того, що було зроблено протягом минулого року, і які є сподівання на рік прийдешній. Святий Миколай запросив нас як помічників, щоб ми передали подарунки діткам, які не отримали різочки і з посмішкою дивляться у своє майбутнє. Від імені голови ХОДА Юлії Світличної вітаю вас зі святом! Бажаю всім миру, благополуччя і щоб Господь Бог оберігав вас і ваші сім’ї», – звернувся до всіх  Олексій Олександрович.

Благодійний Фонд Порошенка вже багато років піклується про дітей з особливими освітніми потребами. І працює дуже плідно та ефективно. Адже їхня мета – зробити максимум для виховання нового покоління українців, для якого інклюзія стане частиною світогляду, і забезпечити гарантію реалізації права кожної дитини на якісну освіту.