Відбувся VІ обласний Форум педагогічних працівників закладів позашкільної освіти

28 листопада 2019 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» традиційно відбувся VІ обласний Форум педагогічних працівників закладів позашкільної освіти.

Від Краснокутського району у обласному заході  взяла участь директор Краснокутського центру дитячої та юнацької творчості Світлана Бутенко.

Учасники заходу переглянули відеоролик «За покликом серця» з питань організації позашкільної освіти та познайомилися зі славетними іменами земляків, які свої перші кроки до великого майбутнього робили в закладах позашкільної освіти Харківщини.

Приємною несподіванкою для учасників Форуму став виступ співака  Яна Костирка – заслуженого артиста України, учасника телепроекту «Голос країни». Також творчі колективи Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» і вихованці гуртка «Моделювання та конструювання одягу» Красноградського районного центру дитячої та юнацької творчості вразили своїми талановитими виступами. Поряд з цим на Форумі була представлена виставка робіт «Творчість педагогів позашкілля Харківщини».

         Цього ж дня відбулося засідання обласної ради керівників закладів позашкільної освіти, під час якого підведено підсумки роботи за 2019 рік та окреслено напрями  роботи на наступний рік.

Піднесений настрій та позитивні враження, обмін думками між колегами додали наснаги у такій вагомій творчій діяльності.